Logo van der heijden autotechniek

Over Ons

Van Der Heijden Autotechniek. Hét allround autobedrijf voor Liempde en omstreken.

Openingstijden

Ik ben Tom van der Heijden. Diversen jaren heb ik gewerkt bij autobedrijf Van Oorschot. Na al deze jaren heb ik nu de mogelijkheid gekregen om zelfstandig verder te gaan. Dus een vertrouwd gezicht op dezelfde plaats met dezelfde service maar dan in een nieuw jasje. Met kleine ongemakken willen wij u direct helpen en anders plannen we graag een afspraak met u in.

Bel of kom gewoon langs voor een deskundig advies u bent van harte welkom!

Werkplaats

Van der Heijden autotechniek is een allround autobedrijf met een professioneel ingerichte werkplaats. Wij kunnen iedereen van dienst zijn, ongeacht het merk van uw auto of lichte bedrijfswagen. U bent welkom voor de APK, reparatie en of onderhoud.

Reparaties worden pas na overleg en met uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie dat is wat wij belangrijk vinden.

Blijf Mobiel

Uw auto in de garage, maar u wilt toch mobiel blijven? Geen probleem. Wanneer u uw auto laat repareren bij Van der Heijden Autotechniek kunt u rekenen op de beste service. Zo kunt u gebruik maken van vervangend vervoer. Natuurlijk bent u uw auto nooit langer kwijt dan nodig is maar in de tussentijd blijft u mobiel!

Team

Tom van der Heijden

Tom van der Heijden